9.-.11.6.2023 IDS DogExpo Nitra, SK

🗓️ 9.-11. júna 2023, 3x IDS CACIB DogExpo Nitra, SK

Ako prvé sa musím poďakovať všetkým rozhodcov, ktorí tak vysoko ocenili kvality mojej suky a posunuli nás tak vysoko. Prvý krát sa predviedla v Junior triede na Slovensku a vôbec som nedúfala v takéto výsledky. Stále tomu nemôžem uveriť a nemohla som sa modliť pre lepší štart jej kariéry. Bol to pre mňa ako chovateľa veľmi emotívny víkend, cítila som to ako odmenu za všetku snahu a čas, ktorú svojim psom venujem. Úprimne želám každému poctivému chovateľovi zažiť taký vzácny moment, je to veľmi povzbudzujúca spätná väzba, že niečo robíme dobre 💝.
Špeciálna vďaka patrí chovateľovi Ján Bušta za možnosť krytia s jeho psom a za všetku podporu, ktorú od neho dostávam 😘.
Zároveň posielam veľké objatia dievčatám a ľuďom, ktorí nás podporujú a tešia sa s nami 🍾🥂😍.

At first I have to thank the judges for thinking so highly of my young bitch 🙏🏻 Her very first time in Junior class, I couldn’t pray for better start for her. Still cant believe it! A very emotional moment as a breeder to feel the payback for all hard work 💝
Special thanks to Jan Bušta for using your stud dog and all support from you. And big hug to all „my girls“, thank you for every single moment I have spent with you 🍾🥂😍.

Rozhodcovia:

  • Nikola Smolić, HR
  • Walter Jungblut, DE
  • Marcela Fidrichová, SK
Prihlásení:

Tutti

ATALEYA APRICOT Smolegan
JHT/miniature, 10,5m.
trieda: Junior
3x exc.1, 3x CACIB-J, 3x BOJ, 1x BOS
🏆 3x BIG 1 Junior🏆
🏆 1x BIS 2 Junior🏆

Ollie

GENTLE STORM Vitoraz
JHK/rabbit, 2r.
trieda: champion
1x exc.2, res.CAC

Baron

ERR z Dubňanského nákla
JHS/ standard, 2,5r.
trieda: champion
1x exc.1, CAC, CACIB, BOS

Tutti, BIS 2 Junior – sobota
Zdieľajte na sociálných sieťach